Het gastenboek van La Belle Poire is goed gevuld met reacties van gasten. Hier een kleine selectie.


Verliefd op het huis

Wat een heerlijk huis, hoe langer je er zit, hoe verliefder je er op wordt. Het huis omarmt je steeds meer. We hebben een verrukkelijke tijd gehad. De wandeling bij Azillanet is één van de mooiste die we ooit maakten. Ik heb ook zo van de vogels genoten, de eerste week al die nachtegalen die je toen hoorde; de tweede week het gezoem van de bijen die op de lavendel afkwamen.

Paul en Mirjam

Goede tips

Dankzij de goede tips, zowel van jullie als van John en Trix, hebben we prachtige tochten gemaakt en heel wat gezien van deze mooie omgeving. Daarnaast hebben we genoten van de rust en jullie welgeequipeerde huis. Voor nu en (hopelijk) nog eens.

Nicole en Niele

Gezellig en knus

Samen met opa en Jeroen onverwachts naar Frankrijk geweest. Super dat we een paar daagjes in dit leuke huisje konden overnachten. Het is hier heel gezellig en knus. Het zwembad was geweldig om even snel in te springen als het wat te warm werd hier. Het was heel leuk hier! Bedankt dat jullie dit voor ons geregeld hebben!

Peter, Jeroen en Dali

Alles even prachtig

Wat was het hier fantastisch! We hebben heerlijk weer gehad en leuke dingen gedaan. Carcassonne, Narbonne, het strand, Minerve en Olonzac, alles even prachtig. Het huisje was heerlijk, ook voor de kinderen. We hebben veel gebruik gemaakt van jullie mooie tuin. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens!

Willem, Neelke, Minke en Joanne

Voor herhaling vatbaar

Een geweldige periode in een leuk huisje in een geweldig mooie streek. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marion, Bernd, Isabelle, Peter

Lekker gekeuteld

We hebben het heel fijn gehad in jullie huis. We hebben lekker gekeuteld. Het zwembad was verrassend fijn, voor zo’n klein bad geeft het plezier voor de maat van drie keer zo groot. Ik heb lavendel gesnoeid en het knipsel in de groentetuin te ruste gelegd. Tot een volgende keer in Oupia.

Stieneke

Verkoeling in het zwembad

Een schattig huisje en een prachtige tuin. We hebben hier een heerlijke week gehad. Veel uitstapjes gemaakt, af en toe verkoeling gevonden in het zwembad. We hebben genoten van het huisje en de omgeving.

Koert, Lo en Nikki

Prachtige avondlucht

Wat gaat een week toch snel. Ik heb geprobeerd de puzzel van 1000 stukjes te maken, maar heb hem helaas niet af kunnen krijgen. Morgen gaan we al weer weg van dit heerlijke huisje. Ik heb hier lekker kunnen ontspannen en vooral dankbaar foto’s gemaakt van de prachtige avondlucht die je van hieruit kunt zien. Het was een mooie week.

Nikki

Magnifieke plek

Dit was een heerlijk huisje met een fantastische tuin op een magnifieke plek. We hebben genoten! Het zwembad maakte het af!

Hans, Bente, Myrthe en Jantiene

Heerlijk in de winter

Ondanks het feit dat we de euvele moed hadden jullie huisje in de winterperiode te huren hebben wij hier twee heerlijke weken doorgebracht. Alles was prima in orde en we kunnen ons voorstellen dat het hier in de zomer geweldig vertoeven is. In de winter helpt jullie prettige boekenvoorraad zeker mee om een vergelijkbaar gevoel te krijgen. Aardige anekdote: John, die we vooraf per mail om een ontmoeting hadden gevraagd, bleek tijdens ons rendez-vous daadwerkelijk de collega te zijn met wie Bas 30 jaar geleden een jaar of twee heeft samengewerkt. Je begrijpt dat je fles Pastis deze ontmoeting niet heeft overleefd maar geen zorgen we hebben de voorraad weer aangevuld. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en vertrouwen en wellicht ontmoeten we elkaar in de toekomst wel een keer.

Bas & Joyce

Zalig gevoel

Onze ogen begonnen te twinkelen toen we het baantje omhoog reden richting bestemming! Waar zouden we terecht komen? Groot was onze verbazing toen we bij dit bijzonder leuke vakantiehuisje kwamen: PERFECT! De combinatie met tuin, zwembad en het zalige overdekte terras maakte het helemaal af. Een zalig gevoel dat de leefruimte overloopt naar de tuin. Deze openheid gaf me ook een heel speciaal gevoel in de keuken. De kids hebben een onvergetelijke week achter de rug, terwijl wij ons verdiepten in de bibliotheek des huizes. Bedankt voor deze mooie periode en met pijn in het hart: vaarwel, vaarwel la belle Poire!

Bart & Natascha, Jasper & Lana

Genoten van het verhaal van Peer

Een heerlijk huis om te verblijven. We hebben genoten van de sfeer, het haardvuur, het verhaal van Peer over de totstandkoming van het huis en de bijzonderheden van de omgeving. Een huis met tuin waar voelbaar veel zorg aan is besteed; het straalt rust uit en bezorgt een verlangen naar een volgend bezoek. Ook de kinderen genoten van de rust, de ruimte, de tuin, het zwembad én het haardvuur! Tot gauw!

Peter, Marian, Bas, Menno, Lisa