Contactpersoon

Onze beheerders waren tot 1 oktober 2016 Trix en John. Zij zijn inmiddels gestopt, met pensioen zogezegd, met onze dank en die van tal van gasten voor de jarenlange inzet. De nieuwe beheerders zijn Christel en Dirk. Ze wonen in Oupia en zijn zeer bekend met dorp en omgeving.. Zij verzorgen Uw boekingen en het verdere contact, de ontvangst ter plaatse, het poetsen van het huis,het bijhouden van het zwembad tijdens de verhuur en zijn Uw aanspreekpunt. 

Adresgegevens huis

La Belle Poire
6 Lotissement La Serre
34210 OUPIA
La France

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving in Oupia

Komend vanaf Béziers over de D11 neemt u de eerste afslag naar Olonzac (D52). Komend vanuit het Westen over de D11 neemt U de tweede afslag Olonzac (D52). Op de D52 ziet U de afslag rechts naar Oupia. Bij binnenkomst in het dorp gaat U linksaf: Boulevard de la Mairie. Links ziet U de Mairie en het postkantoortje en aan de overzijde de Boulodrôme. Daarna is de tweede weg rechts, schuin naar beneden, de Rue de la Serre. Dit weggetje loopt eerst wat naar beneden en gaat dan rechts de hoek om naar boven. Rij door tot bij een T-splitsing. Daar staan de namen van de huizen van Lotissement la Serre bij een lantaarnpaal. Meteen links, langs het hoekhuis, ziet U onze poort met het bordje La Belle Poire. In de fotogalerij vindt U deze route in beeld. Let op: Google stuurt U mogelijk te ver door naar boven!

Als U het dorp op een andere plaats binnenkomt, passeert U eerst het kerkpleintje met de épicerie, voordat U links de Rue de la Serre ziet.